02.06.2009

EXCLUSIV!!!Imagini in premiera cu esarfa speciala a tuturor dinamovistilor!

Nici nu stiu de unde sa incep...As vrea mai intai sa realizati ca ceea ce am sa va prezint mai jos nu exista inca nici la DINAMO-shop,nici la DINAMObil,dar nu e nici imposibil de achizitionat,iar pretul este unul mai mult decat modic!...

16 martie 2009...In acea seara Mihnea ma cauta cu infrigurare pentru a-i furniza o idee asupra unui proiect revolutionar,menit sa imbogateasca garderoba oricarui suporter dinamovist adevarat.Era vorba despre o esarfa,dar se dorea ca aceasta esarfa sa aiba ceva unic,ceva care sa o faca speciala si sa se separe,ca si concept,de tot ce a scos clubul DINAMO la vanzare pana acum!

Un slogan pentru partea frontala fusese deja gandit."TOTUL PENTRU DINAMO",isi zise Mihnea sa scrie,alegand pe lateral sa puna stema clubului.Mai era nevoie de un text,o idee,un slogan pentru partea verso.Si...i-am oferit solutia:de ce nu pe lateral sa punem chipurile lui CATALIN HILDAN si MARIAN COZMA,aceste doua simboluri ale noastre trecute in nefiinta,iar sloganul sa fie..."CAINI SI EROI,IDOLI PENTRU NOI",am spus eu.Zis si facut...

De-a lungul timpului multi suporteri dinamovisti m-au intrebat de unde pot face rost de un material,fular,esarfa,orice,cu chipul lui HILDAN.N-am putut sa ii ajut pentru ca stiam ca la DINAMO-shop nu (mai) exista astfel de lucruri ...Dar acum,pentru voi,exista o astfel de esarfa si mai mult decat atat,pe ea este prezent si MARIAN COZMA,cel care ne-a parasit intr-un mod atat de socant in urma cu nici 4 luni.

2 luni si jumate mai tarziu de la acea seara de martie,adica ieri,am intrat in posesia primelor fotografii cu infatisarea esarfei!Datorita lui Victor din Buzau,suporter dinamovist pe care si l-ar dori orice peluza de partea ei pentru atasamentul sau exemplar fata de culorile clubului dinamovist,prezent duminica seara la meciul cu Brasov,a reusit sa puna mana pe o astfel de esarfa si mi-a oferit imagini cu ea din moment ce Mihnea nu a avut net in perioada asta,iar eu n-am mai trecut prin Bucuresti de ceva vreme,neavand astfel de unde sa fac rost de imagini din alta parte,motiv pentru care ma folosesc inca o data de prilej pentru a-i multumi lui Victor pe aceasta cale.

Aveti astazi posibilitatea sa o vedeti in premiera,putand astfel sa trageti concluziile daca va satisface gusturile sau nu.Cert este,si o repet si o voi repeta de cate ori voi avea ocazia,aceasta esarfa,ca si concept,este unica si reprezinta primul material ce i-a reunit pe HILDAN si COZMA.Pentru ca nu trebuie sa ne uitam simbolurile,pentru ca nu avem voie sa ne uitam ingerii pazitori!

Pretul unei astfel de esarfe este,in comparatie cu cele de la DINAMO-shop,foarte acceptabil.Costa doar 18 lei iar deocamdata singura modalitate prin care o puteti cumpara este sa mergeti la meciuri sa vorbiti cu Mihnea Ionescu in persoana.Altminteri,nu puteti sa faceti rost de ea asa,sa vina de-a gata,la botul calului,trebuie sa faceti eforturi si sa va deplasati voi la meciuri,ocazie prin care a-ti putea sa va imbogatiti si recuzita de suporter cu aceasta esarfa.Nu va ingrijorati insa ca nu veti apuca sa v-o cumparati.Ele inca exista cu miile si,daca se vor epuiza intr-un timp rapid,se vor face altele.

Poate oamenilor neutri sau suporterilor adversi care vor citi aceste randuri nu vor da o mare importanta celor scrise aici.Dar stiu sigur ca nu numai ca 99,99% dintre dinamovistii de pretutindeni n-au aflat inca de existenta unei astfel de esarfe,ci si ca 99,99% din dinamovistii care au auzit ca se pregateste crearea ei,nu stiu,pana in ziua de azi,cum arata,desi am explicat intr-un articol anterior cum va fi.

Cand a primit imaginile de la Victor,mi-am stapanit cu greu emotiile,vazandu-mi 50% din ideea mea transpusa astfel.Sunt foarte multumit si,atunci cand va fi sa o vad pe viu la un alt suporter,o sa am satisfactia finala stiind ca,am contribuit si eu putin ca acel suporter sa aiba o astfel de esarfa cu care sa se mandreasca!...

Va las sa o studiati,sa va dati cu parerea,iar pentru cei mai curiosi,sa va readuc aminte de unde a inceput totul...http://agmdinamo48.blogspot.com/2009/03/dinamovistivi-se-pregateste-ceva.html

Ceea ce a fost candva doar un gand,o idee,acum e realitate si ma bucur ca am putut face parte la indeplinirea si realizarea ei intr-un fel sau altul!...VA PLACE ESARFA?

5 comentarii:

gabi din buc spunea...

A.G.M am o problema :| nu mai sunt meciuri acasa anu asta si vreau NEAPARAT sa am si yo esarfa :((( e prea marfa, felicitari tie si lui Mihnea dar nu am cum sa o cumpar :| lasa si mie idu lui Mihnea, scoate-mi ignore 2 min si lasa idu pls, vreau un raspuns ! merci

Deea spunea...

Da, imi place mult. Vreau si eu!

A.G.M.DINAMO. spunea...

@Gabi:nu intra in panica,este timp destul sa faci rost de ea,mai ales ca mai sunt peste 4.500 de esarfe disponibile.Nu uita ca nici eu inca nu o am in posesie,dar nu ma panichez.Ai timp toata vara asta sa treci pe la DINAMO din cand in cand si daca il vezi pe Mihnea acolo la terasa poti sa-l abordezi oricand pe chestiunea asta.

P.S.:Ai spus ca vei continua cu blogul orice ar fi,dar se pare ca nu esti destul de perseverent.Oricum,nu te bat la cap pe tema asta,dar as fi crezut ca esti mai ambitios si nu lasi lucrurile balta dupa doar 6 zile...

P.P.S.:Id-ul lui Mihnea nu te-ar ajuta la nimic.Nu are net de 2 luni si nici nu se grabeste sa si-l repuna.

@Deea:entuziasmul tau ma bucura si ma multumeste.Hai la DINAMO in noul sezon si nu ai sa fii dezamagita in privinta esarfei;).

@Gabi & Deea:Multumesc pentru comentariile voastre!

gabi din buc spunea...

ok A.G.M. merci pentru raspuns.o sa mai trec pe la DINAMO vara asta

Anonim spunea...

as dori si eu esarfa deoarece este superba...iar tu ai venit cu aceasta idee pur si simplu geniala..nu poate fi cumparata si din alta parte?as fi recunoscator daca mai putea ajuta...deoarece nu stiu cum sa dau de mihnea..totusi te rog baga id`ul cata_dynamo in lista..

muie steaua!