01.06.2009

Mihnea Ionescu striga:"STOP nepotismelor la DINAMO!"

Mihnea Ionescu,unul dintre membri cei mai marcanti ai P.C.H. si fara indoiala cel mai in masura sa dialogheze,din partea peluzei dinamoviste,cu mass-media,datorita capacitatilor sale oratorice si a studiilor superioare pe care le detine si care se regasesc in modul sau de a comunica cu oricine,pe diverse teme,dar in special in ceea ce priveste DINAMO,a dat astazi un scurt interviu telefonic pentru Sport.RO,citat de PROSPORT.

N-am aflat de aceasta interventie a lui decat dupa ce Mihnea mi-a dat telefon in dupa-amiaza asta,cerandu-mi parerea asupra celor spuse de el in randurile de mai jos si nu-i dau dreptate atunci cand a omis sa spuna ca una dintre principalele cauze ale esecului nostru este campania defectuoasa de transferari,strangandu-se in "Stefan cel Mare" toate ciorile africane,coborate din bananier,care habar nu au ce inseamna si ce reprezinta DINAMO pentru fotbalul romanesc si pentru suporterii ei (si ma refer aici la Blay,Ze Kalanga,Diabate si Malick,singura exceptie partiala e N'Doye).

De asemenea nu ii dau dreptate cand loveste in Marius Niculae,atunci cand afirma ca nu putem face performante cu jucatori precum Scarlatache,Niculescu,Niculae.Daca primul e inca necopt,iar al doilea da semne ca ar cam fi timpul sa isi agate ghetele in cui,in schimb,"Sageata" a fost poate cel mai exponential jucator al nostru in acest retur,pe langa faptul ca a fost golgheterul echipei in aceasta parte secunda a sezonului.

Iata mai jos cateva fragmente din interviul pe care Mihnea Ionescu l-a acordat pentru Sport.Ro.interviu in care spune lucrurilor pe nume,pune punctul pe i si in care nu se sfieste sa abordeze chestiuni mai sensibile:

Esecul cu Braşovul i-a scos din minţi pe fanii dinamovişti, care cer măsuri radicale. Discursul suporterilor din "Ştefan cel Mare" este extrem de dur la adresa conducătorilor, dar nici jucătorii nu scapă de acuze. Dacă Marius Niculae şi Claudiu Niculescu se numărau printre favoriţii tribunei în urmă cu ceva timp, acum situaţia este diametral opusă. Mihnea Ionescu, unul din liderii galeriei dinamoviste, spune că trecutul trebuie lăsat în urmă.

"Managementul lui Dinamo s-a dovedit falimentar. Ar fi normal să lase locul altora. S-au luat trei titluri, dintre care unul "tras de păr" în "era Neţoiu". E cazul să se facă o analiză şi să se ajungă la o concluzie. Dacă vor spune că drumul pe care îl urmează este bun, să continue, dar o fac pe nervii noştri.

Borcea bagă bani, dar să nu pozeze în binefăcător ţinând cont de câţi bani s-au obţinut de-a lungul timpului din vânzările de jucători! Preşedintele Badea, neimplicare totală. Borcea nu a putut să dea un răspuns concludent legat de sumele de transfer reale.

Domnul Bucşă şi-a schimbat numele pentru că are o paletă infracţională atât în ţară, cât şi peste hotare.

Dacă se va continua cu nepotisme şi astfel de practici, nu ai cum să faci performanţă. Păi ce să faci cu Scarlatache, cu Niculae şi cu Niculescu. Au însemnat ceva pentru culorile clubului, dar acum nu ne mai pot ajuta. La Dinamo s-au strâns cei mai mari petrecăreţi din istoria fotbalului", a declarat Mihnea Ionescu la

Niciun comentariu: