28.06.2009

Alinierea,jos in genunchi,ochii inchisi si gura cascata (sa nu folositi dintii)!

Dar mai intai de toate,raspundeti,nu atat mie cat voua insiva,la urmatoarele intrebari (la care tot eu voi incerca sa dau o varianta de raspuns cat mai plauzibila pentru fiecare):

1)De ce dintr-o data toti v-ati apucat sa scrieti de Michael Jackson abia dupa ce acesta a murit si nu in timpul vietii lui?

(Pentru ca sunteti niste ipocriti,niste falsi,niste avizi de trafic,pentru ca tot ce-ati urmarit a fost sa va cresteti in perioada asta numarul de vizitatori,profitand de moartea unui om,ce-i drept,celebru,pentru acest lucru).

2)De ce v-ati facut toti dintr-o data fani Michael Jackson,desi multi dintre cei care au scris despre moartea lui nici macar n-ati auzit de el in timpul vietii lui sau nu i-ati acordat nici o importanta,unii dintre voi facandu-l pedofil si ironizandu-l din cauza aspectului sau fizic?

(Pentru ca zilele astea e la moda sa te dai suferind,nu conteaza ca ai 10-11-15 ani si n-ai auzit in viata ta o melodie de-a lui,senzatia ca mai sunt atatia oameni ca tine care se prefac ca ii afecteaza moartea lui Michael si din cauza careia nu mai pot dormi noaptea e marfa).

3)Cand pula mea o sa incetati cu cacaturi si englezisme gen "R.I.P."?Ce tare e sa folosesti 3 litere pentru a-ti exprima regretele si parerile de rau la adresa mortii unui om,nu?Sau asta e singura expresie pe care o stiti din engleza?

(Cand o zbura porcu'...Penibilii vor ramane penibili intotdeauna!).

4)Cati dintre voi chiar stiati ceva despre Michael Jackson si i-ati ascultat muzica?(In afara de zilele astea cand v-ati "documentat" din greu pe Youtube,ca habar n-aveati sa spuneti macar titlul unei melodii de-a lui!)

(Prea putini,fata de numarul celor care s-au grabit sa scrie despre decesul lui).

5)De ce sunteti intr-atat de idioti incat sa scrieti acelasi lucru pe care l-au scris toate site-urile posibile,acelasi lucru pe care l-au difuzat toate canalele de televiziune care au facut ample reportaje despre vestea disparitiei artistului?Iarasi va credeti formatori de opinie si miezul din covrig,crezand ca fara voi nu mai stie lumea ce se intampla pe planeta?

(Pentru ca asta e meseria voastra:sa fiti papagali si sa copiati tot ceea ce se stie si se transmite deja la scara planetara.Nu conteaza ca au mai anuntat stirea alte cateva milioane de oameni pe lumea asta,inca unul in plus nu strica...Iar pentru cine nu intelege diferenta dintre un blog si un site iata definitia:un site este o sursa de informatii online administrata de o echipa de oameni,in vreme ce un blog apartine,in 99% din cazuri,unei singure persoane,avand caracter de jurnal virtual al fiecaruia ce detine un astfel de spatiu online).

6)De ce majoritatea dintre voi vreti sa induceti cititorilor vostri senzatia ca nu mai puteti de durere din cauza mortii lui,cand,in spatele tastaturii,va rugati cu 10 maini sa va mai creasca si voua numarul de vizitatori?

(Pentru ca aveti un caracter atat de abject,pentru ca sunteti in stare sa faceti o muie oricui numai ca sa va viziteze blogul,pentru ca sunteti disperati sa va faceti cunoscuti si nu mai stiti la ce metode sa apelati sa fiti si voi bagati in seama,moartea lui Michael Jackson reprezentand in zilele astea o adevarata mana cereasca pentru voi.Va doresc sa aveti aceeasi soarta pe care a avut-o si el:sa muriti!Dar nu la aproape 51 de ani cat a avut el ci pur si simplu sa muriti!Cat mai curand posibil!Azi daca se poate!)...
Mda...Dupa cum vedeti,la fel ca si cu seismul din luna aprilie,m-am ferit sa scriu pe blog despre moartea cantaretului american.Nu gasesc nimic mai penibil decat sa scriu pe blog ceva ce s-a anuntat din greu la tv,in presa,la radio sau ceea ce a aflat deja majoritatea.

Insa in blogosfera lumea nu s-a lasat mai prejos si a inceput sa dea copy/paste la tot ce au putut prinde cu privire la stire.Au mai bagat si o poza-2,asa,pentru efect melodramatic.Ca sa dea bine...Pana sa moara,daca le-ai fi zis sa scrie un articol despre Michael Jackson te-ar fi scuipat intre ochi,zicandu-ti:nu scriu articole despre pedofilul ala,nu ma intereaza,nu umplu eu blogul cu mizerii...

Iata-i acum!Ai zice ca in prezent toata lumea e fan Michael Jackson dupa setea cu care au scris majoritatea bloggerilor.A fost nevoie ca acesta sa treaca in nefiinta pentru ca romanii sa isi aduca cu adevarat aminte de el.Ma irita cand vad ca zilele astea orice cacat cu cosuri pe fata isi permite sa vorbeasca de Michael Jackson de parca l-ar fi cunoscut din '74...Dar asta e lumea si din pacate ipocrizia si spiritul de turma nu se pot eradica.

Lumea e ahtiata sa profite de pe urma oricui,inclusiv a mortii oricui.Adevarul insa e trist dar adevarat:Michael Jackson valoreaza acum mai mult mort decat viu.Imaginea lui,melodiile lui,albumele lui,hainele lui,toate obiectele lui au o insemnatate mai mare pentru ca apartin unui om care a intrat in istorie.Cu exceptia gunoiului pe care il aruncam la tomberon,cam tot ce apartine de trecut devine mai valoros decat a fost atunci cand a fost cazul,in privinta oamenilor,fata de cand acestia traiau.

E tragic nu neaparat ca a murit Michael Jackson.E tragica moartea oricarui om care nu traieste mai mult de 51 de ani.Dar,lumea merge mai departe.La o adica zilnic mor,pe tot cuprinsul Globului,fara exagerare,mii si mii de oameni.Singura diferenta e ca acestia nu au fost celebri.Dar ce conteaza viata unui om normal spre deosebire de viata unui superstar?De ce ajungem sa facem distinctii intre noi,ca in lumea animala,unde fiecare specie are ierarhii?

Concluzionand,desi nu am dreptul sa judec,avand in vedere cine a fost si ce a dobandit de-a lungul vietii sale,pot spune ca a avut un sfarsit stupid.Sa ajungi la un moment dat sa ai o avere de peste un miliard,si cu toate astea sa mori inglodat in datorii si parasit de mai toata lumea mi se pare o tampenie.Dar asta e pretul pe care il platesti atunci cand vrei sa ai o viata presarata de excentritati...

Cat despre micuti,asa,bagati ca xeroxul acelasi titlu,aceeasi stire,doar sunteti bloggeri,ce naiba?Si va rog eu mult,decat sa mi-o luati in nume de rau pentru tot ce am scris in articolul asta,mai bine mi-o luati in gura! (sa n-aveti buze reci si dinti ascutiti ca ne suparam!).

Un comentariu:

Dobroi Radu spunea...

Eu n-am scris despre el :))) doar am adaugat ceva simbolic in sidebar .. si stiam de el inainte, chiar am ascultat si cateva melodii de a lui. inainte sa moara :D