19.06.2009

In seara asta,toti suporterii dinamovisti sunt asteptati la stadionul DINAMO!

Mihnea Ionescu si DINAMOMANIA (http://www.dinamomania.net/) lanseaza un apel urgent catre toti fanii dinamovisti care diseara,la ora 19:00,nu sunt ocupati cu serviciul sau alte chestiuni (pe scurt,catre toti cei care au posibilitatea sa raspunda la apel fara sa fie retinuti de alte treburi) sa vina la ora mai sus amintita la stadionul DINAMO pentru a vorbi despre starea actuala a clubului si eventual (foarte de dorit acest lucru) sa se gaseasca solutii pentru iesirea din impas.Iata cum suna acest anunt:
Lipsa de profesionalism a conducerii dinamoviste, incapabila sa ofere explicatii coerente pentru esecul din ultimul sezon, ne obliga sa reactionam pentru a ocroti ceea ce a mai ramas nealterat din clubul Dinamo.

Propunem o intalnire a suporterilor dinamovisti, indiferent de locul pe care il ocupa in stadion, in aceasta seara, la ora 19:00. Trebuie ca mai intai noi, suporterii, sa ajungem la un numitor comun asupra viitorului acestei societati, a masurilor care se impun a fi luate, precum si a atitudinii pe care trebuie sa o avem fata de modul in care concucatorii clubului au inteles sa gestioneze situatia de la Dinamo.
Fiecare suporter dinamovist este nu numai liber ci si dator sa vina, sa-si expuna opiniile si eventual solutiile, pentru ca Dinamo – si implicit dinamovistii – se afla in cel mai greu moment de dupa Revolutie. E timpul sa strangem randurile, noi adevaratii dinamovisti! Trebuie sa ne lamurim daca factorii de decizie din Stefan cel Mare mai sunt sau nu interesati de Dinamo, pentru ca pe noi, acest club ne va interesa mereu si in nici un caz nu vom lasa cuvantul nostru sa treaca neauzit si nerespectat!

Ne vom intalni in fata stadionului,azi, vineri - 19 iunie - la ora 19:00. Suporterii care de obicei urmaresc meciurile lui Dinamo la TV, sunt rugati ca si azi sa stea acasa!

Niciun comentariu: