26.06.2009

Cine naiba sa mai priceapa ce se intampla la DINAMO?

La DINAMO,cu doar 5 saptamani inainte de startul sezonului,incertitudinile se tin lant.Probabil unii nu constientizeaza ca timpul e foarte scurt,avand in vedere ca lotul inca nu s-a reunit,nu s-a stabilit concret cine vine si cine pleaca din randul jucatorilor (lucru necesar,deoarece cu lotul actual nu facem mare scofala nici anul asta,deci,niste transferuri se impun de la sine si ideal ar fi ca aceastea sa se faca preferabil cat mai curand) si nici nu s-a perfectat in totalitate programul de vara al echipei.Tot ce se stie e ca DINAMO va pleca pe 6 iulie in Franta,acolo unde va disputa cateva partide amicale,in rest,mai nimic...

Mai nou,apar din nou schimbari in privinta structurii tehnice.Liviu Ciobotariu nu mai vine ca antrenor secund la prima echipa,locul lui urmand sa fie ocupat de Costel Orac,dar,pentru ca Dario Bonetti nu are licenta de antrenor profesionist,cel putin pe fisa tehnica necesara pentru fiecare partida,Costel Orac va figura totusi ca...antrenor principal!
MAI INTELEGE CINEVA CEVA???

Intre timp,cei de la FCDB.RO (http://www.fcdb.ro/) l-au contactat pe proaspatul (pentru cat timp?) antrenor secund-principal (?!?) Costel Orac pentru a spune cateva cuvinte despre numirea sa in "Stefan cel Mare".Iata ce a declarat acesta:

FCDB: Domnule Orac, presa sustine ca sunteti noul antrenor secund al lui Dinamo, dar ca veti figura ca principal intrucat Dario Bonetti nu are licenta Pro. Este adevarata aceasta informatie?

Costel Orac: Nu cunosc nimic despre acest lucru, eu figurez ca secund.

FCDB: Va intoarceti la Dinamo. Ce sentimente va incearca?

Costel Orac: Sigur ca ma simt multumit pentru ca Dinamo este clubul la care m-am consacrat si sunt fericit ca am ocazia sa ajut aceasta echipa din postura de antrenor.

FCDB: S-a stabilit un program de pregatire? Despre obiective ce ne puteti spune?

Costel Orac: Inca nu s-a stabilit nimic. Am avut o intalnire cu domnul Dinu si urmeaza sa discutam dupa ce se intoarce si domnul Bonetti. Atunci vom pune la punct si programul de pregatire si vom fixa si obiectivele.

Niciun comentariu: