23.06.2009

S-a decis:sambata,de la ora 18:00,fanii dinamovisti sunt asteptati la stadion pentru a discuta cu conducerea clubului!

Cei care s-au plans ca intalnirea suporterilor de data trecuta a fost anuntata cu foarte putin timp inainte si a mai fost si programata intr-o zi de munca,iata ca acum acestia au un nou reper.

DINAMOMANIA (http://www.dinamomania.net/) reinnoieste invitatia pentru sambata asta,ora 18:00!Spre deosebire de acum 5 zile,cand s-a stabilit despre ce ar trebui sa discutam cu actionarii clubului data viitoare,iata ca acum a venit momentul sa se spuna lucrurilor pe nume,fata in fata!Astfel:
Sambata, 27 iunie, ora 18:00 / Demonstram ca ne pasa!

Sambata seara, luam atitudine. Incompetenta, incertitudinea, dezinteresul, nesimtirea, insuccesele manageriale si fotbalistice – toate trebuie sa inceteze. Nu defilam pe strazi, nu facem revolutii. Vrem doar sa lamurim lucrurile civilizat, intr-o discutie fata in fata, pe de o parte noi, suporterii, iar pe de alta responsabilii clubului.Dupa ce saptamana trecuta, am stabilit care sunt prioritatile in acest moment la Dinamo, sambata, toti suporterii dinamovisti, indiferent de locul pe care il ocupa in stadion, de frecventa cu care vin la meciuri sau de varsta, ne adunam langa statuia lui Catalin Hildan, unde vom avea o intalnire cu cei care raspund de soarta clubului Dinamo.

In numele tuturor suporterilor dinamovisti, il instintam in primul rand pe Presedintele Executiv Cristi Borcea ca sambata, 27 iunie, la ora 18:00, vrem sa discutam si sa incercam lamurirea situatiei de la Dinamo. De asemenea, alaturi de Presedintele Executiv, dorim sa mai invitam, la aceasta intalnire, pe Directorul / Managerul Sportiv, precum si cu antrenorul echipei, indiferent care vor fi acestia. Mai mult decat atat, asteptam ca pana la ora mai sus mentionata, aceste doua functii sa fie ocupate de cei care le vor detine si pentru sezoanele urmatoare. Dupa un sezon de cosmar, vrem ca Dinamo sa evolueze, iar pentru asta, conditionam sustinerea noastra de un plan concret in acest sens.

Adunarea de sambata nu suporta amanare. Daca noi, suporterii, nu vom fi sambata acolo, nu vom fi niciodata. Cei care nu se prezinta, nu vor avea o a doua sansa, iar asta este valabil si pentru Cristi Borcea si ceilalti doi pe care ii asteptam la discutii. Dorim sa lamurim civilizat lucrurile, demonstrati ca va pasa!

Niciun comentariu: