01.08.2009

NUOVA GUARDIA-13 ANI!!!

E din nou sarbatoare pentru suporterii dinamovisti!In urma cu 13 ani,pe 1 august 1996,lua fiinta cea mai veche brigada existenta si in prezent a galeriei "cainilor",NUOVA GUARDIA!

Daca in urma cu exact un an,spuneam,la aniversarea de 12 ani a NG (link=>http://agmdinamo48.blogspot.com/2008/08/la-multi-aninuova-guardia.html) ca statutul acestei brigazi in cadrul P.C.H.-ului era intr-un stadiu incert,incepand cu aceasta primavara puterea de decizie a nuova guardiotilor a sporit considerabil dupa ce alte factiuni importante precum Panzer,Brigate si Front 48 si-au exprimat atasamentul fata de capul de vultur si a liderilor acestui simbol.

NUOVA GUARDIA in cadrul P.C.H. inseamna "mama" tuturor brigazilor."Decanul de varsta" al peluzei in materie de ultraserie.Membrii acestei brigazi cu siguranta vor dori sa incununeze aceasta aniversare cu o victorie diseara in fata Universitatii Craiova in Banie,dar asta ramane de vazut deocamdata.

Ce stim sigur insa este faptul ca si in sezonul care s-a terminat in urma cu mai putin de 2 luni,peluza dinamovista in frunte cu NUOVA GUARDIA a fost din nou cea mai colorata,zgomotoasa,frumoasa si spectaculoasa galerie din Romania si nimeni nu poate contesta asta.Imaginile o dovedesc!Dinamovistii au facut stagiunea precedenta coregrafii superbe si au realizat o atmosfera de vis la multe dintre meciuri asa cum se poate vedea din imaginile de mai jos selectate din partidele cu steaua,Rapid,Timisoara sau CS Otopeni.

Va las mai jos in compania imaginilor de o frumusete rara pentru peluzele din Romania si va pun la dispozitie si 3 fisiere audio & video de pe Youtube cu cei mai fanatici suporteri din tara (si nu o spun doar eu,o recunosc multi):dinamovistii!

LA MULTI ANI,N & G !!!

Niciun comentariu: