18.08.2009

Atmosfera facuta de galeria dinamovista in deplasarea de la Piatra Neamt

Fiind prezent pe stadion la acest meci printre suporterii "cainilor",sunt indreptatit sa spun ca aceasta deplasare a reprezentat un succes din toate punctele de vedere.Prezenta numeroasa,ambianta fonica pe masura si chiar si o coregrafie a celor de la FCD PN (FCD Piatra Neamt) care merita tot respectul.

Pe scurt,am fost undeva in jurul a 500 de dinamovisti,care au ocupat sectorul H a stadionului Ceahlaului.Desi credeam initial ca sectorul va fi umplut in totalitate,el nu a fost umplut decat pe jumatate.M-a bucurat intelegerea si colaborarea dintre cei de la P.C.H. cu cei de la SUD.

Ce m-a nemultumit (ca de obicei) au fost micile incidente intre suporterii dinamovisti ceva mai turmentati,care si-au gasit in timpul meciului sa aiba ceva de impartit intre ei.Alt lucru demne de mentionat este faptul ca putin dupa a doua repriza,un numar de circa 50 de persoane ("cetateni" si "rozatori de seminte") care stateau in acelasi sectori H dar putin mai separat de grupul nostru,au parasit stadionul,fiind amenintati verbal si aproape fizic de unii dintre cei veniti de la Bucuresti,acestia din urma find prezenti ca "cetatenii" nu cantau si,mai mult decat atat,nici cand se invoca numele UNICULUI CAPITAN,acestia nu aveau bunul-simt sa se ridice in picioare sa aplaude.

La final de partida,parerea generala a fost ca ne-am simtit bine,rezultatul de pe tabela ne-a ajutat pe fiecare dintre noi sa ne intoarcem binedispusi la casele noastre si ca in viitor ne mai dorim cat mai multe astfel de deplasari intr-un oras si pe un stadion care au abundat ambele de civilizatie si frumusete.

Mai jos puteti vedea audio & video cum a fost atmosfera la acest meci la care,din fericire,am participat si eu:

Niciun comentariu: