13.08.2009

DINAMO BUCURESTI:azi-in Bacau,maine-la Piatra Neamt!DINAMObilul va fi si el prezent!

Vesti extraordinare pentru suporterii dinamovisti din Bacau!Desi Bacaul nu mai are de 3 sezoane echipa in prima liga,"cainii" de-aici vor avea totusi ocazia sa ii vada pe jucatorii dinamovisti si vor beneficia,totodata,de posibilitatea sa-si achizitioneze ultimele materiale cu insemnele lui DINAMO toate intr-o singura zi:vineri,14 august!

Site-ul oficial al ros-albilor, http://www.fcdinamo.ro/ ,informeaza ca in drumul lor spre Piatra Neamt,acolo unde formatia din "Stefan cel Mare" va juca cu Ceahlaul partida din etapa a 3-a din actualul sezon,echipa antrenata de Dario Bonetti se va opri si caza in Bacau iar de plecat spre Piatra Neamt va pleca abia sambata seara,cu mai putin de 3 ore inainte de primul fluier al meciului.Cu aceasta ocazie,site-ul clubului dinamovist ii mai informeaza pe suporteri si in privinta costului biletelor de acces la intalnire,precum si locul si ora de unde si cand acestea se pot cumpara.Iata toate informatiile utile in special pentru dinamovistii din Bacau si Piatra Neamt:

Lotul lui Dinamo va pleca vineri dupa-amiaza, cu autocarul, spre Piatra Neamt, pentru meciul din etapa a 3-a, contra Ceahlaului. Dinamovistii vor ramane vineri seara la Bacau, la Hotel Decebal, deplasarea la Piatra Neamt urmand sa aiba loc sambata, in ziua partidei.Meciul Ceahlaul-Dinamo va avea loc sambata (ora 21.15) si va fi transmis in direct de Digi Sport.

Program Dinamo

Joi, ora 18.00, antrenament deschis, stadion Dinamo
Vineri, ora 11.00, antrenament Saftica, inchis reprezentantilor mass-media
Vineri, ora 15.00, plecare cu autocarul spre Bacau, Hotel Decebal
Sambata, ora 11.00, antrenament stadion "Letea"-Bacau, inchis reprezentantilor mass-media
Sambata, ora 18.30, plecare spre Piatra Neamt

"Dinamobilul" in Moldova
Magazinul de prezentare al "cainilor" va insoti echipa in deplasarea de la Piatra Neamt, pentru meciul cu Ceahlaul. "Dinamobilul" va putea fi vazut vineri la Bacau, in fata hotelului "Decebal", iar sambata va fi prezent la Piatra Neamt, in fata hotelului "Ceahlaul".

Vineri, intre orele 14.00-20.00, Bacau, Hotel "Decebal"
Sambata, intre orele 10.00-17.00, Piatra Neamt, Hotel "Ceahlaul"

5 lei, un bilet pentru suporterii dinamovisti

Un bilet pentru fanii dinamovisti la meciul de la Piatra Neamt costa 5 RON, a anuntat conducerea clubului Ceahlaul. Suporterii dinamovisti vor avea la dispozitie o casa de bilete la intrarea in Peluza Sud (sector H) a stadionului "Ceahlaul".

Niciun comentariu: