21.08.2009

Nimic nou-la "interventia" "suporterilor" (?!?) dinamovisti,partida dintre DINAMO si Slovan s-a incheiat inca din minutul 88!

Probabil nu mai e nici un secret nici pentru cei care nu au vazut meciul de aseara din "Stefan cel Mare" ca la finalul partidei spiritele din tribune s-au incins iar unii au dorit din nou sa se vada a doua zi la TV sau in ziare,intrand pe teren sau invadand pista de atletism a stadionului dupa ce cehii de la Slovan au marcat cel de-al doilea gol al intalnirii.Cum era de asteptat,pe site-urile de sport,in special DINAMOMANIA (http://www.dinamomania.net/) reactiile au fost impartite,unii pro,altii contra,cu privire la modul de manifestare al fanilor.

PROSPORT (http://www.prosport.ro/) a semnalat incidentele si a notat urmatoarele:

Ultraşii dinamovişti şi-au dat din nou în petec! Partida Dinamo Bucureşti - Slovan Liberec a fost oprită de centralul Thomas Einwaller în minutul 88, la scorul de 2-0 pentru formaţia din Cehia, după ce mai mulţi fani dinamovişti au pătrus pe teren. Incidentele pe stadionul din "Ştefan cel Mare" au început în minutul 84, când un suporter al "câinilor" a pătruns pe gazon şi a smuls un fanion de la colţul terenului. Stewarzii au intervenit prompt şi l-au imobilizat, fapt ce a stârnit furia ultraşilor din "Groapă". Aceştia au rupt gardul din dreptul peluzei "Cătălin Hâldan", iar arbitrul a decis să oprească partida considerând că siguranţa jucătorilor este pusă în pericol.

Cel mai probabil, Dinamo va fi sancţionată drastic de UEFA, ştiut fiind faptul că forul continental nu tolerează actele de huliganism. "Câinii" ar putea pierde partida la "masa verde", dar riscă chiar şi excluderea din cupele europene.

Niciun comentariu: