26.06.2009

Trebuie sa fii cel putin redus mintal...

...sa-ti pierzi timp pretios din viata interesandu-te cine s-a mai certat cu cine pe la TV,cine a inceput si care au fost replicile ce au urmat,cine a iesit invingator din dispute si pe cine iubeste publicul mai mult in urma acestor scandaluri si sa scrii despre mizeriile astea pe blog...

Din categoria de sugatori de organ genital masculin,despre al carei lider am scris acum 3 zile (http://agmdinamo48.blogspot.com/2009/06/mori-in-chinurimicrobule.html) azi vi-l prezint pe Leo,un adept,pare-se al Blogatului,din moment ce acesta din urma troneaza linistit in blogroll-ul primului.
Leo este un tanar nascut in 1991 si,in ciuda faptului ca a ajuns la varsta majoratului,da semne de infantilism major,atunci cand scrie despre toate scarboseniile pe blogul sau.Daca in privinta virginitatii sale fizice nu pot sa ma pronunt,il suspectez ca e virgin cel putin din punct de vedere cultural.
Si,daca otevismul s-a extins ingrijorator in lumea televiziunii (Antena 1 si KKnal D urmand stilul dandiaconescian de a face televiziune),fenomenul pare sa ia amploare si in online,in blogosfera,acolo unde toti labarii care viseaza la o noapte de vis cu personajele despre care ei scriu,ahtiati dupa subiecte de cacao,rasar ca ciupercile dupa ploaie.Leo,nu ne cunoastem,la felul cum gandesti nici nu-mi doresc sa te cunosc personal,dar,indiferent ca ai sa-mi permiti sau nu,fiind putintel mai in etate decat tine,si pentru ca tin sa contribui si eu,atat cat pot,la salubrizarea blogosferei,am sa-ti ofer doua optiuni si sper ca singurul tau neuron sa faca fata deciziei pe care trebuie sa o ia:
  1. poti sa renunti la genul de subiecte pe care il abordezi in prezent,optand pentru altele ce ti-ar face mai multa cinste si ti-ar ajuta coeficientul tau de inteligenta subunitar sa mai creasca sau;
  2. poti sa te pisi pe priza,sa-ti clatesti gura cu smantana calda si apoi sa continui sa elucubrezi ca si pana acum,scriind multe despre nimic.

Amical,te sfatuiesc sa alegi prima varianta.In caz contrar,daca intr-o buna zi te trezesti cu anusul inflamat si dureri de maxilar,sa nu te mire cine ti le-a cauzat.Sa ai spor si minte (ca iti trebuie din greu!).

Un comentariu:

Dobroi Radu spunea...

:)) Esti mai bun ca Zoso sau alti mari bloggeri :) chiar scrii misto .. la zoso n-am ras in viata mea la un articol .. la tine rad de fiecare data cand il vad :)) cica "in blogosfera unde toti labarii" :))=))) bravo pt blog;)