31.12.2008

LA MULTI ANI SI UN 2009 DE EXCEPTIE !

Myspace Comments
Acum,la cumpana dintre ani,sa privim cateva secunde peste anul ce trece,sa luam tot ce am facut bun in 2008 si apoi sa ne intoarcem privirea spre 2009,incercand sa depasim toate obstacolele,barierele,piedicile ce ni se pun in cale si sa trecem cu brio peste toate obiectivele,planurile si scopurile pe care le vom avea de infruntat in acest nou an,pentru a avea cat mai multe satisfactii,bucurii si impliniri,de care sa ne bucuram alaturi de familie si prieteni in acest an 2009,ce bate la usile noastre.

Fie ca 2009 sa fie,intr-adevar,un an de exceptie,in care tuturor sa va mearga cat mai bine si in care dorintele sa vi se indeplineasca cu usurinta.In 2009 sa invatam sa-i respectam mai mult pe cei din jur,sa-i iubim pe cei apropiati noua,iar noi insine sa fim mai curati spiritual si moral.

A.G.M.DINAMO. este bucuros sa va anunte ca i-a facut placere sa ii fiti cititorii acestui blog,va saluta cu deosebita caldura si sinceritate,va asteapta cu nerabdare sa reveniti si la anul aici,pe blog,si va ureaza din toata inima:

LA MULTI ANI,TUTUROR !

LA MULTI ANI,ROMANIA !

LA MULTI ANI,2009 !!!

Niciun comentariu: