08.05.2009

10 mai-un singur eveniment,2 petreceri... (Elyass si "Barba" stiu de ce!)

Dezbinarea care a pus stapanire in ultimul an pe P.C.H. se va vedea negresit si la sarbatoarea de 10 mai a suporterilor dinamovisti,care celebreaza 12 ani de la incencierea peluzei din ghencea.Cum era de asteptat,locatia aleasa de P.C.H. este acelasi "Studio Martin",in timp ce Elyass (cu brigazile "ascultatoare") a decis sa organizeze evenimentul in alta parte.Fie ca sunteti de partea lui Elyass,fie ca sunteti de partea lui "Barba",DINAMOMANIA (http://www.dinamomania.net/) va informeaza asupra locatiilor si detaliilor necesare pentru a participa la una dintre aceste 2 petreceri.

(Gand personal:treaba asta cu un singur eveniment sarbatorit in 2 locuri diferite de catre 2 grupuri diferite mi se pare cam acelasi cacat cu Pastele,sarbatorit de ortodocsi si catolici,in ciuda faptului ca suntem cu totii crestini,in date diferite.Spre deosebire de sarbatoarea pascala,10 mai se tine doar o data pe an,la data fixa,insa separat,in locatii diferite,in functie de apartenenta,ceea ce spune multe despre cat de mult se iubesc unii cu altii in peluza dinamovista...).

Petrecere 10 Mai / NG-Front48-Panzer-Brigate si nu numai

Grupurile NG-Front48-Panzer-Brigate si nu numai ele invita fanii dinamovisti , simbata 9 mai 2009, la ora 21:30, la petrecerea traditionala a suporterilor. Petrecerea va avea loc in Kristal Glam Club din str. Johann Sebastian Bach nr. 2, cartierul Floreasca. Atmosfera va fi intretinuta cu piese mixate back to back de DJ Raoul Russu si DJ Marika, iar invitati speciali vor fi jucatorii dinamovisti. Intrarea este libera pentru toti suporterii pe care ii asteapta o tona de bere gratis si alte surprize. Prezenta obligatorie!

PCH - Petrecere 10 mai

Duminica se vor implini 12 ani de la evenimentul care a facut ca ULTRASII dinamovisti sa fie cei mai respectati din tara: arderea peluzei din ghencea - 10 mai 1997. Cu aceasta ocazie PCH organizeaza traditionala petrecere de 10 mai - duminica 10 mai, la Studio Martin (b-dul Iancu de Hunedoara nr.61, vis a vis de restaurantul Perla) la ora 21 - o locatie legendara in lumea muzicii bucurestene, pentru un eveniment legendar. Atmosfera va fi intretinuta de dj-Pagal. Intrarea este libera pentru toti suporterii dinamovisti.

Niciun comentariu: