11.04.2009

Aviz microbistilor vorbareti de pe messenger!

E sinucidere curata sa intru pe messenger dupa fiecare meci de-a lui DINAMO!Fie ca echipa castiga,remizeaza,pierde,daca intru la 5 minute dupa ultimul fluier al vreunei partide pe care DINAMO a disputat-o,mi-am semnat singur sentinta!

Ma intreb,daca la o lista de 53 de persoane se gasesc cativa care mereu ma intreaba ce parere am avut de meci,de jucatorul X,de tactica Y,atunci ce s-ar fi intamplat daca i-as fi avut in lista si pe cei aproximativ 700 pe care ii tin la ignore?

Nu intelegeti ca,cu foarte mici exceptii,NU MA INTERESEAZA CE PARERE AVETI VOI DE MECIUL CARE ABIA S-A TERMINAT,ORICARE AR FI ACESTA SI INDIFERENT DE REZULTAT?Mai mult decat atat,de ce pe unii dintre voi va intereseaza parerea mea de rezultat,de echipa,etc.?Cu ce va incalzeste daca ma apuc sa analizez pe messenger cum am vazut eu meciul cutare?

Haideti ca sa fiu mai explicit,desi la ora asta,6:10 dimineata,dupa inca o noapte in care nu am dormit deloc,nu prea imi gasesc cuvintele:daca ma mai intreaba cineva de vreun meci (de exemplu,daca dupa meciul din seara asta cu Vaslui incepe cineva sa ma chestioneze asupra partidei) are ignore direct si am incheiat si cu discutia si cu stresul!

Pai eu de ce naiba mai scriu,dupa fiecare partida epilogul-analiza si concluzii in cuvintele mele?De trefla?Acolo puteti gasi,pentru cei care ii intereseaza,tot ce am de spus cu privire la orice partida jucata de dinamovisti!Nu trebuie sa m-apuc sa scriu si pe blog,si pe messenger,pentru fiecare in parte,parerile mele,ca ziua pentru mine are tot 24 de ore,si nu-mi place sa pierd timpul cu oricine,facand acelasi lucru de 2 ori!

Dupa meciul cu Craiova inevitabil m-au asaltat unii care au inceput sa se vaite ca asa si pe dincolo,ca nu stiu ce jucator a fost praf,ca nu se poate sa pierdem de o asa maniera...Prieteni,NU MA INTERESEAZA!

Daca tot sunteti avizi sa aflati parerile altora in ceea ce priveste DINAMO,intrati naibii pe DINAMOMANIA,ca e plin site-ul ala de specialistii curului,care dezbat si fac analiza curului dupa orice meci,da?Uite,de proba,imediat dupa meciul de diseara cu Vaslui am sa intru pe messenger,sa vad care e primul dobitoc care ma intreaba ce parere am avut despre meci,sau care imi spune parerea lui in urma partidei!

Sa vezi ce curatenie fac in seara asta in lista mea de messenger!

Niciun comentariu: