27.03.2010

Mici modificari prin "muzeu"

Imi place sa cred ca am un simt al decoratiunii destul de dezvoltat,motiv pentru care deunazi mi-am zis sa mai schimb putin aspectul camerei mele,mai ales ca s-au adunat atatea lucruri cu DINAMO ca nu mai am unde sa le pun.Pe langa cele 21 de fulare,6 esarfe,5 sepci,4 caciuli etc. + alte chestioare si jucarii (gen brelocuri,fanioane,insigne si magneti de frigider),mai am si 5 tricouri si un compleu,pe care obisnuiam sa le tin pe perete,dar cu timpul le-am dat jos si le-am inlocuit cu fularele,pe masura ce numarul acestora tot crestea.

Pe ultimele 2 tricouri care inca mai tronau deasupra patului meu,le-am dat jos si le-am inlocuit cu ceea ce se vede mai jos.
Tricourile le-am pus in sifonier,alaturi de celelalte,ceea ce e bine,am o garderoba cu DINAMO cat de cat acceptabila,in asa fel incat,daca va castiga DINAMO campionatul anul asta,voi avea la dispozitie cate un tricou cu "cainii rosii" in fiecare zi a saptamanii cu care sa-mi etalez preferintele din punct de vedere fotbalistic atunci cand ies in cartier sau in oras.Asta in cazul cel mai fericit.Nu vreau sa ma gandesc ca,in cazul in care iar o dam in bara si sezonul asta,tricourile vor sta cuminti la locul lor pe umeras,asteptand un campionat mai bun cand vor iesi la "plimbare".
P.S.:Chiar nu mai am unde sa-mi atarn un rest de 3 fulare si 3 esarfe cu DINAMO + inca 2 fulare cu MILAN si unul cu Chievo Verona.Camera mea e full,inca de anul trecut,asa cum am aratat si aici (=>http://agmdinamo48.blogspot.com/2009/06/20-de-m-din-paradis.html).Asa ca,frati-miu,daca esti pe receptie,retine ca urmeaza camera ta cea care va fi dinamovizata cat de curand posibil!

Un comentariu:

Sandu Maryan spunea...

Cu Aceleasi echipe tin si eu de cand eram mic DINAMO & Ac Milan ar mai fi Arsenal dar nu cum sunt fan cum sunt al celor de la Milan (ma refer la cele din strainatate... CA IN ROMANIA Pentru Mine EXISTA DOAR DINAMO) .. apropo ce sa zic,ai colectie impresionanta cu DINAMO (sepci,tricouri, fulare nu mai zic, etc... )