25.03.2010

Site-ul Libertatea.ro sta cam prost cu gramatica limbii romane...La genul de articole publicate de obicei,prostia n-are cum sa intarzie!

Nu ma dau eu inteligentul de pe lume,dar nu-s nici atat de idiot sa ma ocup cu ceea ce se ocupa site-ul Libertatea.ro zilnic,anume stiri si articole despre pitipoance,politicieni,cine si-a mai tras-o cu cine,ce masina si-a mai luat nu stiu ce cocalar,ce geanta si-a cumparat nu stiu ce pitipoanca,in fine,stiti voi,genul de stiri menite sa-i indobitoceasca pe cei prea slabi la minte,care au o apetenta pentru astfel de mizerii,cica "mondene".

Aseara la ora 19:20 am descoperit o gafa jenanta la unul dintre articolele cat se poate de penibile.De parca intereseaza pe cineva normal la creier daca Smiley vrea sau nu sa o ia de sotie pe Laura Cosoi.De ce trebuie sa stim noi asta?Cu ce iesim noi mai castigati?

Problema e ca in titlu,cel ce l-a scris nu prea stie pesemne sa faca diferenta dintre "ia" si "i-a",astfel ca...a iesit ce se vede mai sus.O.K.,toata lumea greseste,dar mai si corecteaza.Ori,ulterior,la 21:07,eroarea era inca acolo.Misto!Si chestia e ca unii chiar vor crede ca e scris corect,nesesizand greseala,cand,de fapt,nu e...

Niciun comentariu: