03.03.2010

Exista si tarani dinamovisti pe lumea asta!:))

Bine,n-am vrut sa fac sa sune in felul asta dar ati priceput ideea,in sensul ca taranii,in marea lor majoritate,sunt recunoscuti ca au o afinitate pentru steaua.

Barul din imaginea de mai sus apartine unui dinamovist din satul Racova al comunei cu acelasi nume (aratat pe harta cu culoarea rosie),din nordul Bacaului,la granita cu judetul Neamt.Localitatea are o populatie de circa 3.000 de locuitori si ma tenteaza intr-o zi sa merg pana intr-acolo sa vad locul pe viu si sa fac un articol mai amplu despre acest bar cu infatisare si specific "cainesti".

Pozele au facut pe timp de zi,dar,asa cum se poate vedea din decupajul foto de mai jos,pe timp de noapte este o instalatie aranjata sa scrie "DINAMO",care probabil se vede foarte frumos atunci cand e aprinsa.

Asa ca cine e de prin imprejurimi,tine cu DINAMO si vrea sa se simta ca acasa intr-un ambient pe masura,poate sa faca un popas la barul cu pricina.

Patroane,daca vreodata ma nimeresc pe-acolo,sa ma cinstesti cu o bere!;)

10x "Yepurash" pentru fotografie,dar in acelasi timp fac si ceva pe rezolutia ei de 1600 x 1200 care imi papa o gramada din memoria blogului destinata pentru imagini,poze si fotografii.

Niciun comentariu: