07.02.2010

Futu-ti mortii ma-tii de cretina!

Cat de distrusa,tampita,imbecila,rupta de realitate si inconstienta trebuie sa fii sa te droghezi cand,atentie!,esti gravida in luna a 7-a?!?!?Pai..uite,atat de...

Caz de o gravitate rara la Iasi. O tanara de 26 de ani, insarcinata in luna a saptea, a ajuns la spital pentru ca a fumat tigari facute din plante etnobotanice.

Tanara s-a plans ca o doare foarte tare capul, ca are ameteli, greturi si varsaturi. Fumase cu cateva ore inainte tigari facute din plante aromatizante, alaturi de cativa prieteni. Tarziu, cand si-a dat seama ca asta i-ar putea pune in pericol sarcina, a cerut ajutorul rudelor care au dus-o imediat la spital.

Medicii au reusit sa o stabilizeze, iar acum o tin sub supraveghere. Acesta nu este singurul caz de intoxicatie cu plante etnobotanice ajuns la urgente. In mai putin de 12 ore, la Iasi au ajuns cinci astfel de cazuri.

Doctorii din Iasi au fost primii care au vorbit despre cat de periculos este consumul de plante etnobotanice. Si totusi cand au vazut gravida pe targa, li s-a parut prea mult.Pentru ca nu pot spune intr-un timp atat de scurt in ce masura ierburile inhalate au afectat fatul, medicii o vor supune pe viitoarea mamica mai multor controale.

Ceilalti pacienti internati vineri seara se plangeau de dureri in zona inimii si respirau cu dificultate.
Si unde altundeva se putea intampla un astfel de caz decat la Iasi,orasul cu cei mai multi tineri (cateva sute,apropiindu-se vertiginos de o mie) internati in ultimul an din cauza coffee-shop-urilor,acolo unde toti taranoii si pustanii (nu ca in alta orase ar fi la fel,dar parca in Iasi sunt cele mai multe cazuri de departe) au impresii de gangsta sau mai stiu eu ce.Cat despre idioata in cauza:mori in chinuri,nu meriti sa traiesti,sa dai nastere la un copil daca nu ai sa-i poti fi un exemplu demn de urmat si sa respiri aerul de pomana celor care s-au saturat de drogati ca voi,care nu stiti sa pretuiti viata,daca nu a voastra,macar a pruncilor pe care ii purtati in pantece si a-i caror parinti ar urma sa deveniti!

Niciun comentariu: