01.01.2010

Primul obiectiv personal din 2010 a fost indeplinit:s-a lansat http://agmdinamo.blogspot.com!

Am promis pe 19 octombrie 2009 ca voi avea inca un blog personal incepand cu prima zi a anului in care tocmai am intrat (http://agmdinamo48.blogspot.com/2009/10/pe-1-ianuarie-2010-devin-tatic-pentru.html). Am explicat in articolul respectiv (al carui link il gasiti in paranteza de adineauri) motivatiile pentru aceasta decizie.Chiar daca in tot acest timp am avut si momente cand am simtit ca m-a luat gura pe dinainte si ca nu trebuia sa ma complic suplimentar cu inca un blog,din moment ce deja asta de fata imi ocupa foarte mult timp,fiind parolist din fire,am decis ca fie ce-o fi,ma tin de cuvant!
Si asa am facut!Azi noapte s-a "nascut" al doilea "baietel" al meu: http://agmdinamo.blogspot.com/! Ce veti gasi acolo am scris deja in articolul inaugural,nu are rost sa o iau de la capat.Bine,am scris acolo doar articolul de inceput,dar va asigur ca,in masura in care timpul imi va permite,il voi actualiza zilnic,pentru ca asta e scopul acelui blog:sa scriu un fel de jurnal personal despre cum decurge fiecare zi din viata mea de azi inainte.

Acum o singura rugaminte mai am la voi,pe langa faptul ca sper sa nu credeti ca voi neglija blogul asta in detrimentul celuilalt:vor fi zile cand va trebui sa aveti ceva rabdare pana sa cititi ce va intereseaza fie aici,fie acolo.Nu de alta dar in ziua de azi e greu sa cresti un copil,daramite doi!:))

Niciun comentariu: