16.01.2010

"Cadourile" suporterilor dinamovisti pentru Borcea,cu prilejul aniversarii acestuia

Astazi actionarul dinamovist Cristi Borcea isi aniverseaza cea de-a 40-a zi de nastere,alegand sa isi serbeze aceasta zi alaturi de familie si prieteni (a se citi "gasca de mafioti") intr-un hotel din Poiana Brasov.Desi nu au fost invitati (:)),cativa dintre suporterii "cainilor" au tinut cu tot dinadinsul sa isi faca simtita prezenta,acestia nevenind cu mainile goale,pregatind cateva "urari de bine" sincere si oneste.PROSPORT (http://www.prosport.ro/) relateaza despre actiunea demna de tot respectul a fanilor "cainilor" urmatoarele:

Cristi Borcea n-are parte de o aniversare liniştită. Revoltaţi de situaţia de la club, un grup de fani dinamovişti a venit la hotelul din Poiana Braşov unde acţionarul dinamovist îşi aniversează ziua şi a protestat. Fanii au aruncat cu două torţe în clădire, dar nu s-au oprit aici. Dinamoviştii au afişat pe gardul hotelului mai multe mesaje prin care şi-au manifestat nemulţumirea faţă de conducerea clubului:

"Aniversare fără valoare, invitaţi fără onoare, în timp ce clubul nostru moare",
"Da, da, da, să sugi p... de ziua ta!"

Nici Giovanni Becali n-a fost iertat, mai ales după ce acesta l-a acuzat pe selecţionerul Lucescu jr. că participă la petreceri de swingeri:

"Încă un party de swingeri",
"Atenţie Giovanni! Naomi e single!",
"Gloriile clubului le îndepărtaţi, în timp ce pe impresar îl idolatrizaţi!".

În cele din urmă, dinamoviştii au plecat, iar mesajele au fost îndepărtate de angajaţii clubului Dinamo.

Niciun comentariu: