17.01.2010

E de ras sau e de plans?

Si una,si alta...Poate fi de ras pentru ca e amuzant sa faci misto de prosti,inculti,analfabeti,cretini,retarzi,idioti (etc.) stiind ca esti mai inteligent ca ei (face bine si la moral),dar poate fi si de plans,stiind ca pe planeta asta unii in genul individului la care am sa fac referire in randurile ce urmeaza exista si respira aerul de pomana,facand umbra pamantului degeaba.

Iata cu ce se mai ocupa unii dintre noi sau,mai bine zis,cum inteleg unele specimene ca trebuie sa aiba si sa intretina un blog zilele astea.Culmea e ca au si pretentia ca porcaria lor de blog sa fie cat mai vizitat.
In caz ca ati uitat sau nu stiti despre cine e vorba,va (re)aduc la cunostinta ca e acelasi papagal care a mai scris si ceea ce vedeti in print-screen-ul de mai jos si pe care l-am mai mentionat si in 2 randuri in trecut(aici=>http://agmdinamo48.blogspot.com/2009/11/chiar-toti-semianalfbetii-si-imbecilii.html si aici=>http://agmdinamo48.blogspot.com/2009/11/semianalfabetul-face.html).
Pentru detalii suplimentare,vizitati (pe propria raspundere) asa-zisul blog http://sandumaryan.blogspot.com/ dar atentie,vizitarea frecventa poate dauna coeficientului de inteligenta.Deci,mai rarut ca-i mai dragut!Ocazional,odata-de doua ori pe saptamana,si-asa nu se omoara cu firea scriind pe el,deci nu ratati mare lucru,desi vrea sa fie si el un blogger de succes.

Partea hilara (pentru mine cel putin) nu o reprezinta deja obisnuitele si multitudinea de greseli de exprimare sau de tastare ale cretinoidului,ele sunt deja la ordinea zilei (tarane,n-ai inteles nici pana in ziua de azi ca numele satului unde locuiesti e "Rosiorii de Vede" si nu "Rosiori de Vede"?) ci urmatoarea fraza de inceput:"ULTIMA ORA-Surse ale blogului SANDU MARYAN au oferit informatii..."=))))))))))Baaaaah,da-ti un pumn in figura si un sut in coaie si trezirea,ca deja ai impresia ca esti cineva important pe pamant.De ce iti renegi identitatea de satean bashit,taran coclit,pustan tampit?Am fost si eu ca tine,am avut si eu 18 ani cat ai tu acum,dar sa am aceleasi domenii de interes pe care le ai tu si sa gandesc,sa vorbesc,sa ma exprim ca tine NICIODATA!

P.S.1:Mariane,daca ne intalnim vreodata la DINAMO,sa-mi faci o muie si sa-mi dai o bere (Heineken) ca am fost baiat de treaba si ti-am facut reclama!Negativa,e adevarat,dar tot reclama se numeste!;)

P.S 2:Nu mai cauta prietenie cu mine pe HI5,Trilulilu sau Youtube,nu de alta dar nu ma impac prea bine cu prostii! (cand te-am facut prost la faza asta am fost chiar finutz):*;

P.S. 3:Pune mana pe-un manual de gramatica de-a 5-a ca ai probleme grave,sau,ca o alternativa,mori in chinuri,analfabetule!>:D<;

P.S. 4:Cum naiba un distrus ca tine are acces la internet (cand sunt zeci de mii de tineri mult mai isteti si care ar merita sa aiba un calculator conectat la internet dar nu-si permit) e un mister pe care nu cred ca am sa-l pot elucida vreodata;

P.S. 5:Da,despre "geniul" din poza de mai jos e vorba in tot articolul asta.Pare macar putin inteligent,aaah?E si el blogger sau ce?

6 comentarii:

Alecu Cornel Marian spunea...

Prietene,daca imi permiti sa iti spun asa,daca nu iti convine acel blog,de ce tot intrii pe el si postezi articolele lui inutile aici?Inteleg ca ne-ai aratat tuturor prostia lui o data,de 2 ori,dar deja e prea insistent.Cu tot riscul de a aparea si eu pe blog,si sa faci misto de mine sa stii ca imi mentin ideea.Salutari.

A.G.M.DINAMO. spunea...

Mariane,sunt atatea de spus,incat am sa o iau aleatoriu:

1)Poti sa-mi spui "prietene",nu vad de ce nu ai face-o;

2)"Cu tot riscul de a aparea si eu pe blog,si sa faci misto de mine sa stii ca imi mentin ideea".Nu ai dece sa iti faci griji pe tema asta.Blogul tau e unul decent,normal si de bun simt.E si firesc sa fie asa,avand in vedere ca atunci cand l-ai inceput,am contribuit putin la nivel logistic si eu,cu cateva sfaturi.

3)Stii,am o rubrica unde se incadreaza articolul de fata.Se numeste "Cine si ce ma enerveaza",care trebuie alimentata periodic,deci...;

4)Tot scriu despre el si despre cei asemenea lui pentru ca am o placere nebuna sa fac misto de astia,care vor sa iasa in fata si in evidenta cu toate penibilitatile,in timp ce altii,ca mine sau ca tine,care muncesc mai mult ca el,au simtul modestiei si stau in banca lor;

5)Imi place sa arat si altora,ori de cate ori am ocazia,de ce fel de oameni trebuie sa se fereasca (desi prostia nu se molipseste,sau cine stie?) si ca cine nu trebuie sa ajunga in viitor.Dand exemple de genul asta,sunt convins ca macar unii vor lua aminte si vor trage cateva invataminte de-aici;

6)Uneori fac genul asta de articole si la plictiseala sau cand sunt deprimat.Ma binedispune o astfel de "creatie" si parca imi mai revin.

7)Salutari si tie si succes in continuare cu blogul tau.Multumesc pentru comentariu!

A.G.M.DINAMO. spunea...

P.S.:Nu uita ca e dinamovist,iar gandul ca un idiot ca asta tine cu DINAMO,cand de fapt are minte de stelist,ma irita la maxim!

A.G.M.DINAMO. spunea...

P.P.S.:Poate nu as fi insistat atat de mult asupra lui daca nu mi-ar fi cerut insistent in urma cu cateva luni sa-i promovez blogul aici la mine,apeland intr-un mod pervers la coarda mea sensibila cu texte de gen "hai,frate,ca si eu sunt dinamovist ca si tine,trebuie sa ne sustinem intre noi" si bla,bla,bla...Ai stat vreodata de vorba cu el pe messenger?Nu-ti recomand!Daca afla ca ai blog,ai pus-o!O sa iti dea buzzuri ca un copil mic din 5 in 5 secunde intrebandu-te daca vrei sau te-ai razgandit si o sa-i promovezi blogul.

Reclama si promovare a vrut,reclama si promovare a primit!

Alecu Cornel Marian spunea...

Salut..in primul rand multumesc pentru raspuns,n-am stat de vorba cu el pe messenger.Bine,acum numai pot sa te contest pentru ca m-ai mai instiintat cu cateva detalii.Mersi si iti urez si tie mult succes cu ambele bloguri.

Alecu Cornel Marian spunea...

Apropo,am uitat sa iti multumesc foarte mult pentru ca mi-ai sugerat sa imi fac un blog,am ajuns la concluzia ca nu pot trai fara el,fara sa imi exprim tot ce am in cap,si in aceea periada scurta cat a fost,chiar am invatat ceva de la tine,ba chiar,mai mult mi-a si folosit la ceva.De exemplu:cand scriu un articol ma relaxez impartasindu-le si la altii povestiile mele sau,recuperarea pozelor pe care initial,le-am pierdut din memoria pc-ului.

In rest..ce sa spun,mie imi pare rau ca ai ales sa imi dai ignore,chiar si asa,ti-am respectat decizia dupa ce am vazut cu nu mi-ai dat add pe al doilea id.Asta e,mersi pentru tot;).

Si cel mai important,HAI DINAMO!