29.03.2009

Nu sunt ipocrit si/sau anti-roman,dar pur si simplu mi se rupe de nationala Romaniei!

Stiu,devine un cliseu cand spun ca nici aseara nu m-am uitat nici macar un singur minut la partida Romania-Serbia,dar e purul adevar!Pentru mine,nationala Romaniei a devenit un fel de obiect interzis,care nu mai e de mult al meu,al tau,al nostru,al suporterilor selectionatei tricolore.

Insa,aseara,spre deosebire de alte meciuri,cand nu ma interesa rezultatul,pot spune ca mi-am dorit sa castige sarbii,din mai multe motive (si sa nu indrazneasca vreunul sa comenteze nu stiu ce si nu stiu cum,ca nu am chef de papagali moralisti si falsi patrioti care in tot timpul anului striga ca Romania e de cacat,iar in zi de meci se dau cei mai mari romani ai poporului!Cine va comenta aiurea,promit sa il invat cateva injuraturi noi despre ma-sa si neamul lui!;).

In sfarsit,dupa rezultatul de aseara poate scapam finalmente de Piturca,un om care n-a reusit sa treaca niciodata peste orgoliul prostesc,peste relatia lui cu anumiti oameni din fotbal cu interese,peste reputatia lui de vesnic dur,sever si arogant.

Sarbii au castigat pentru ca au fost superiori noua.Clar!Lamentarile cu privire la arbitraj nu-si au rostul!Cat crede cineva ca poate pacali fotbalul atunci cand ai in lot specimene precum Cocis,Codrea,Banel (si exemplele ar putea continua)?

Nu sunt singurul care si-a dorit ca Romania sa piarda.Am urmarit indeaproape comentariile dinamovistilor pe DINAMOMANIA(www.dinamomania.net) si,daca unii ar putea spune ca acestia sunt anti-romani,eu le-as putea spune ca dinamovistii au dat dovada de mentalitate si aseara au refulat toata frustrarea pe care o tineau in ei de atatia ani!Le-a ajuns si lor,ca si mie de altfel,de selectia paguboasa facuta de selectioner,de eterna caterinca de dinainte de meciuri facuta de jucatori,acompaniati de presa,de vesnicul amatorism sportiv si extra-sportiv aratat de tricolorii nostri in viata de zi cu zi.

Nici nu e greu,atat timp cat "joci" mai mult in reviste colorate si apari in paginile presei mondene decat pe foaia de joc inainte de meci,sa iti dai seama cu cine ai de-a face in materie de jucatorii echipei nationale.

Astazi ptr. 90 de minute voi fi sarb!!!Ptr. mine echipa asta nationala nu mai inseamna nimic de cand antrenor e 6-6.E afacerea sa personala.O selectie gandita pe interesele sau dusmaniile sale personale.Asa ca sincer din toata inima,astazi sper sa luam vreo 3 boabe la zero.Sa piarda pe mana unei catastrofe de jucator care a calcat vreodata un gazon de fotbal(Nicolita).Forza Serbia!!!

Dehumanizer (28.03.2009 13:53)

Piei satana ! Capat de drum pt spurcat.

Capirossi (28.03.2009 22:50)

răţoi, Codrea, Cocis, Stoica si ar mai fi cativa dar evit sa le spun numele acum, nu au ce cauta la nationala, iar barbutistu sa-si vada de drum ca nu face nimic

MisterNikki (28.03.2009 22:50)

Ce tupeu jegos pe barbugiu...Arbitrajul bai? Arbitrajul te-a blocat o repriza? Prima repriza nu conteaza mai nou? Hai sa o scoatem de tot daca e in plus. Asa faceam si 2-2 si erai fericit bai trisorule. Greu cand nu intra zarurile, nu faci poarta in casa, nu iese jocul...

Alex_Caine_Rosu (28.03.2009 23:10)

ole ole ole ole...FORZZA SRBIJA...ole ole!!!sper ca v-ati lamurit cu adunatura asta a barbugiului si tactica lui nemaintalnita...pleaca jegule odata ...pana atunci FORRZA AUSTRIA,pardon Los Österreich!!!

tudor_spartanu (28.03.2009 23:16)

MAMAAA incepi cu Cocis si Costea in teren ( doi jucatori care habar nu au de fotbal) . Acu urmeaza magnificul inegalabilul , terifiantul , superjucatorul , terminatul , spurcatul , impotentul , oaia proasta RAAADOI Baiatul asta nu stiu ce dreaq mai cauta la national cum de altfel nu inteleg ce cauta si Piturca asta . Daca am juca cu Moldova am face egal ca na fazele fixe , nu reusim sa marcam. Spurcatul ala terminat il tot incurca pe Tamas . UN meci in care Contra a aratat ce inseamna sa fii magnific, Mutu chiar nu putea mai mult , Marica atat si gata , Marius Niculae trebuia sa joace din primul minut, Tanase a jucat foarte bine mi-a placut, Rat a fost mocirla,LObont asta e se mai intampla sa primesti asemenea goluri

iamneni (28.03.2009 23:22)

Sunt doar comentariile unor suporteri mai romani decat cei care au fost aseara la Constanta,pe stadion,la o samanta.Sunt opiniile unor romani pe care ii doare enorm faptul ca nationala a ajuns doar o marioneta a catorva persoane din fruntea fotbalului romanesc.Sunt parerile unor romani care au coloana vertebrala si nu se imbata cu apa rece,nu pun botul la toate mizeriile servite de catre cei care se dau specialisti pe la televizor,in emisiunile in care se dezbat chestiuni ce tin de echipa nationala.

Sper sa plece Piturca!Ar fi un prim pas spre normalitate.Nu am preferinte in ceea ce priveste un posibil viitor selectioner,dar,oricine ar fi,ideal ar fi sa vina cat mai curand,sa construiasca o noua echipa in vederea Euro 2012 si CM 2014.

Astept generatia viitoare a nationalei...una care sa ma faca mandru ca sunt roman din punct de vedere fotbalistic,pentru ca cea actuala nu mi-a adus decat crunte dezamagiri si deziluzii...

P.S.:Va mai aduceti aminte de articolul asta?(=>http://agmdinamo48.blogspot.com/2009/02/o-nationala-care-nu-ma-reprezinta.html).Poate se vor mai trezi si altii la realitate,citindu-l!

Niciun comentariu: