26.03.2009

In atentia cititorilor acestui blog!

In urmatoarele zile e posibil sa vedeti mai putine postari pe acest blog ca de obicei,asta pentru ca incerc din rasputeri sa nu depasesc articolul cu numarul 1.000 mai devreme de data de 4 aprilie.Mai mult decat atat,avand in vedere ca acest este articolul cu numarul 993 voi fi nevoit oricum sa mai sterg cateva articole scrise de-a lungul timpului,asta pe langa cele aproximativ 60 pe care le-am sters in ultima luna.

Pentru cei ce se intreaba ce este cu acea numaratoare inversa afisata la "header" inceputa ieri,le spun ca au mai ramas atatea zile cat indica cifra afisata sus la header pana la aniversarea de un an a acestui blog.

Si pentru ca se apropie aceasta aniversare,va informez ca se lucreaza pe branci pentru ca ziua de sambata,4 aprilie 2009,sa fie una speciala,aici,pe blog.Se strang imagini din ultimul an,se cauta gasirea unui speech cat mai emotionant pentru a descrie ce a insemnat blogul pentru mine in aceasta perioada,care sunt statisticile lui si care sunt realizarile pe care le-am acumulat si indeplinit in acest timp,intr-un cuvant,ma pregatesc de sarbatoare!

Insa acest lucru necesita foarte mult timp,in doar cateva zile trebuie sa fac o retrospectiva din mai multe puncte de vedere a ceea ce s-a intamplat,postat,scris in ultimul an aici,motiv pentru care,in saptamana aceasta si cea viitoare,nu voi avea suficient timp pentru a scrie la fel de des ca inainte.

Rezultatul final pe care il veti putea vedea cu totii sambata viitoare va fi insa unul pe masura.Veti constata inca o data ca stiu transform o zi obisnuita intr-una festiva,unde momentele simbolice nu lipsesc.

Dupa ce voi trece de articolul cu numarul 1.000 si dupa aniversarea de un an,voi incepe cu adevarat sa extind gama de subiecte dezbatute si scrise aici,momentan insa sunt constrans de cifra 1.000.Asta este,mai aveti putina rabdare si veti realiza ca nu v-ati inselat cand ati ales sa accesati in continuare http://agmdinamo48.blogspot.com/.

Sper sa apreciati ceea ce incerc sa fac aici zi de zi,avand in vedere ca nu sunt remunerat pentru asta si nici nu vreau acest lucru.Pastram legatura in aceste zile agitate si incarcate si ne mai auzim pe blog cu proxima ocazie.Cu dinamovism,al vostru

Niciun comentariu: