06.04.2010

"Disperati...disperati sunt,Doamne,iarasi,disperati!..."

Astia de la PROSPORT sunt in criza rau de tot observ.Pe langa faptul ca au inceput ziua ca de obicei cu stiri si articole penibile despre spurky (tot cu stiri si articole penibile despre steaua o vor si incheia,pot sa fac si pariu cu oricine),punand imagini cu Stoichita care deja mi-au taiat pofta de mancare,inventeaza iar certuri si scandaluri la DINAMO.

Cica niste "martori oculari" =))))))))) (totusi,e un progres faza asta cu "martori oculari".Inainte se obisnuia sa se formuleze in felul urmator,si anume "surse apropiate clubului au declarat"...) au fost de fata si au auzit urmatorul dialog intre Bratu si N'Doye:
Exista oare ceva mai penibil de atat?Partea proasta e ca vor fi destui dinamovisti care vor pune botul la o asemenea inventie.Deja pe DINAMOMANIA au si aparut unii care se declara ultragiati si vor sa stie care e adevarul.Care sa fie adevarul,bah,nebunilor?Nu v-ati obisnuit deja cu presa sportiva de pe la noi care,in cautare de subiecte inventeaza si abereaza?Care,disperati ca noua,dinamovistilor,ne merge bine,cauta sa faca sa ne sabotam intre noi?

Unii dintre suporteri vor ca jucatorii sa iasa in fata,sa dea declaratii de presa,dezmintiri,sa zica ce si cum a fost cu adevarat.Personal,eu nu vreau nimic,decat ca jucatorii sa-si vada de fotbal si nimic mai mult.Presa asta si cauta de fapt.Sa-i distraga pe ai nostri de la fotbal,sa-i faca sa-si ocupe timpul cu orice altceva,numai cu lupta pentru campionat nu.
Oricum,ma felicit si acum ca am renuntat la a mai cumpara ziarele de sport inca de acum vreo 2 ani.Daca e sa calculez ca dadeam lunar peste 600.000 de lei vechi (pentru ca luam PROSPORT si GSP zilnic,chiar si duminica) iar de atunci si pana acum am economisit cateva milioane bune,inseamna ca a fost o decizie inteleapta.

Cat despre presa sportiva in general,iar despre PROSPORT,in special,se stie:
UPDATE:de imaginea asta cu Stoichita ziceam mai sus ca mi-a taiat pofta de mancare...Cum naiba sa pui asemenea fotografii?Se mai uita si copiii pe site,in plm...

2 comentarii:

Unknown spunea...

nu te ingrijora agm-eule! asta e un articol pentru spurcati ... ca sa se mai simta si ei bine, putina adrenalina, putina actiune ... ca la cum joaca echipa lor te atrofiezi de tot, te cuprinde somnolenta. daca cineva are probleme cu somnul, doctorii pot prescrie vizionarea unui meci al stelei si problema e ca si rezolvata. recomandarea nu este valabila in cazul celor care au probleme cu stomacul, pentru ca un efect advers ar fi varsaturile persistente.

A.G.M.DINAMO. spunea...

Eu nu ma ingrijorez deloc.Am spus de ce si le-am recomandat asta si pe DINAMOMANIA celor mai slabi de minte.;)