23.04.2010

Care e plurarul substantivului "un retard"?

Raspuns:doi retarzi!Care arata si gandesc ca in video-ul de mai jos.Nu sunt eu vreun geniu si ii inteleg si pe cei care poate nu au avut posibilitati sa se tina de scoala,ori au avut o copilarie atat de grea,incat nici nu stiu cum arata si la ce foloseste una.Dar asa ceva?

Definitorii pentru video-ul pe care vi-l pun la dispozitie sunt vocea de taran castrat al primului care raspunde,precum si "anuntul matrimonial" pe care acesta il face."Vreau sa-mi fac o prietena,dar nu gasesc!"=))Oare de ce?

Bine,revenind la lucruri mai serioase.Asemenea indivizi,cand isi gasesc corespondentul la nivel feminin (sau,mai pe scurt,cand un asemenea idiot isi gaseste idioata),altceva nu vor stii sa faca pentru restul vietii decat sa toarne copii la greu,fiind foarte mari sanse ca si copiii lor sa le semene.

P.S.:Si tu esti retardat daca te gandesti sa imi scrii un comentariu in care sa-mi spui ca video-ul e vechi si l-ai mai vazut,sau ca e neinteresant si nu te face sa razi.Nu vrei mai bine sa il (re)vezi si sa te minunezi ca poate sa existe pe lume asemenea plante?

Niciun comentariu: