01.03.2010

Primiti cu Martisorul? :D

Spre deosebire de "Valentine's Day" sau "Halloween",pseudo-sarbatori pe care le detest din toti ficatii,chestia asta cu Martisorul chiar imi place,pentru ca e o traditie de-a noastra,autentica si straveche,asa cum am scris in articolul de mai jos,nu e vreo sarbatoare de prost-gust importata si preluata de la americani.Pai,cand noi sarbatoream pe-aici venirea primaverii cu martisoare si ghiocei acum 2-3 secole,americanii nici nu stiau ce "e" alea "hotdog,baseball,apple pie,Barack Obama" etc.,asa ca...

Si pentru ca ma aflu inca intr-o dispozitie foarte buna,ce se datoreaza zilei frumoase de ieri pe care am avut-o si despre care n-am mai apucat sa scriu (dar probabil o sa-mi astern impresiile despre asta la noapte),azi va ofer,simbolic,tuturor,dar in special "cainilor",un martisor dinamovist,care sper sa va placa si sa va binedispuna la vederea lui.

Treaba mea pe ziua de azi pe blog se incheie aici si acum.Urmeaza sa revin cu noi postari in aceasta noapte,nu inainte de a va ura sa aveti parte de o primavara calda si senina,iar voi sa fiti energici si plini de viata,la fel ca anotimpul in care am intrat de azi.Sa ne reauzim cu bine,adminul va :* cu mult drag!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Salut Agm-ule!Pot sa imprumut si eu rubrica "Leapsa bisaptamanala"?Daca imi imprumuti,aceasta rubrica,la mine pe blog nu o sa apara la fel ca la tine,o sa fie redenumita acesta rubrica.Astept raspuns si multa bafta in continuare!

Anonim spunea...

Mersi ptr leapsa!Si eu sunt dezamagit de mine,ca nu am scris mai multe articole depsre mine,dar luna asta vreau sa scriu cel putin 30 de articole numai despre mine!