28.03.2010

Noul meu nick pe DINAMOMANIA e...cel vechi (A.G.M.DINAMO.)

Randurile de fata sunt,de fapt,un update al celor scrise aici (=>http://agmdinamo48.blogspot.com/2010/01/agmdinamo-despre-conturile-mele-reale.html),unde spuneam,printre altele,ca nick-ul meu pe DINAMOMANIA (http://www.dinamomania.net/) este "A_G_M_DINAMO" si nu "A.G.M.DINAMO." cum era initial.

Fac aceasta precizare si pentru ca sunt multi care viziteaza atat DINAMOMANIA,cat si blogul meu,cum se exemplu vedem un caz in print-screen-ul asta:
Mai spuneam in trecut ca prima data cand mi-am facut cont de user pe DM m-am semnat "A.G.M.DINAMO.",doar ca la un moment dat nu ma mai puteam loga pe acest nick,ori pentru ca fusesem banat,ori din oricare alt motiv,nestiut de mine.Dadusem si mail pentru recuperarea parolei eventual uitate,dar tot degeaba.
Saptamana trecuta am zis sa mai incerc o data,pentru ca "A_G_M_DINAMO" chiar nu era un nick care sa-mi placa cu adevarat.Si...surpriza!Mi-a fost confirmat si validat noul nick,care e...cel initial,adica "A.G.M.DINAMO."Si pentru a nu se crea confuzie sau a se crede ca e altcineva care se da drept mine,asa cum am aratat in link-ul de mai sus ca au fost cazuri,scriu despre astea aici pentru a se stii ca nu voi mai folosi pe DM nick-ul "A_G_M_DINAMO" ci "A.G.M.DINAMO.".

7 comentarii:

Unknown spunea...

E bine de stiut agm-eule. Eu am stiut ca esti tu.

nutecred

A.G.M.DINAMO. spunea...

@Ionut:

Ce surpriza placuta!Multumesc din nou pentru fidelitate si comentariu!;)

Unknown spunea...

ti-am lasat comentariul pt ca am vazut ca ai pus print-screen-ul cu discutia pe care am avut-o inainte de derby pe dinamomania. Pana la urma am avut noroc, si am ajuns la meci, am luat bilet la peluza 1. A fost superb! Am venit de la buzau pt meci, dupa o zi de munca, am ajuns pe la ora 19 in Buc apoi a trebuit sa plec direct la Tg-Mures pt ca acolo am avut treaba a doua zi. A fost extenuant dar a meritat. M-as duce si diseara la Urziceni dar sunt putine bilete si nu stiu daca reusesc sa intru. Sa vad. Poate plec mai devreme si daca nu reusesc sa intru ma intorc sa pot vedea meciul la TV. Oricum ma mai gandesc.

A.G.M.DINAMO. spunea...

Scuze de intarziere,ti-am vazut si aprobat comentariul abia acum,la ora 15:30 pentru ca intre timp trasesem un pui de somn.Ma bucur sa aud ca ai putut sa ajungi la meciul cu steaua si ai prins bulet,cred ca nu a fost chiar imposibil sa ti-l procuri.Cu ocazia asta cred ca ai vazut ca se gasesc bilete si cu 1-2 ore inainte de un astfel de meci,fie el si derby.

Daca ai fost sau nu astazi la Urziceni,eu iti doresc mult succes pe viitor in a vedea cat mai multe partide de-ale noastre pe viu si stiu ca e obositor,dar merita,dupa cum bine ai spus si tu ca e superb!;)

Unknown spunea...

si eu am fost plecat prin oras. acum m-am intors acasa. m-am hotarat - intr-o jumatate de ora plec la Urziceni, daca nu reusesc sa fac rost de bilet ma intorc. Din Buzau pana la urziceni sunt 50 Km. E mai rau cu vremea ca a inceput sa ploua rau aici. Dar poate asa am mai multe sanse sa intru pe stadion.

A.G.M.DINAMO. spunea...

Daca te duci,sa ai grija la drum si daca dai peste Mihnea la Urziceni stai pe langa el ca poate reuseste sa te bage.Dom' profesor e arhicunoscut ca un mare negociator si un sufletist cand vine vorba de cei care nu reusesc sa intre din prima.

Succes!

Unknown spunea...

gata, ma imbrac bine si am plecat!