26.01.2009

Dupa criza economica,o alta criza loveste Romania:criza civilizatiei!

Acum aproximativ juma' de ora am vazut la stirile PRO TV imaginile pe care urmeaza sa le vedeti si voi daca alegeti sa vizionati filmuletul de mai jos.

Ca romanii sunt din ce in ce mai tarani,asta o constatam zilnic oriunde ne uitam in jur.In trafic,la servici,la televizor...ORIUNDE!Totusi,atunci cand vine vorba de mancare,romanul ar fi in stare sa-si riste viata numai pentru a pune mana pe o pomana...

S-a intamplat ieri seara cand,la Brasov,un hipermarket din oras a avut o promotie la niste cotlete de porc,in sensul ca in loc de 17 lei kilu',cine dorea sa cumpere trebuia sa scoata din buzunar doar putin peste jumatate,adica vreo 9 lei.Si doritori de un asemenea chilipir s-au gasit destui.Poate prea destui si prea multi in acelasi timp,asta pentru ca zeci,poate sute de persoane s-au inghesuit pana aproape de limita incredibilului pentru a fi siguri ca apuca si ei ceva de haleala la un pret de nimic.

O fi criza econimica si asta inseamna ca trebuie sa fim mai chibzuiti cu banii si sa cumparam ce e ieftin si preferabil,si bun,dar oare se merita sa se supui penibilului si riscului de a fi calcat in picioare in asemenea hal?

Asta arata,de fapt,orice s-ar spune,ca efectul de turma si cretinii sunt lucruri deosebit de caracterizante pentru poporul nostru si nu vad sa scapam prea curand de astfel de manifestari asemenea celei pe care sunteti pe cale sa o vedeti mai jos.

P.S.:Pe la secunda 17 din filmulet,un taran obosit,probabil care nu a facut mai mult de 4 clase,se distreaza copios si aplauda fericit ca asista la un asemenea circ.

Circ,balci,tragi-comedie,cireada de oameni....spuneti-i cum vreti,dar pana una-alta,e un show trist al foamei din burtile alora de s-au omorat pe acolo si nu numai...Pregatiti-va:asa arata Romania in cea mai pura stare:

Niciun comentariu: