09.11.2009

Atmosfera facuta de galeria dinamovista in derby-ul cu Rapid de aseara

Din pacate,am evaluat corect atunci cand am estimat in doua randuri inainte de ziua meciului ca mai mult de 7.000-8.000 de spectatori nu vor veni in "Stefan cel Mare".Si cam atatia au fost!Ori,daca nici la un duel de o asemenea anvergura nu se mai joaca cu casa inchisa...In plus,a fost si ultimul mare meci jucat in "Groapa" pana la primavara,ceea ce nu explica absenta multora de pe stadion,mai ales ca pretul biletelor a fost acelasi ca la oricare alt meci din campionat.

Vestea buna e ca P.C.H. a fost ca si neincapatoare aseara,ca in vremurile bune,oferind un frumos spectacol de sunet si culoare.Admirabil este ca suporterii dinamovisti i-au sustinut pe ros-albii din teren neconditionat,cu frenezie,chiar daca,de ce sa nu o recunoastem,au fost si scurte momente cand au fost acoperiti de cele cateva sute de suporteri rapidisti.

La nivel de coregrafie si arsenal pirotehnic insa,dinamovistii au fost din nou la inaltime,asa cum au obisnuit pe toata lumea,lucru ce reiese si din cateva din imaginile puse la dispozitie de DINAMOMANIA (http://www.dinamomania.net/) in galeria foto a acestei partide.Per total,DINAMO a excelat atat pe gazon (mai ales in repriza a doua),cat si in tribune.

Diferenta e ca pe teren scorul a fost 1-1,in timp ce in tribune,suporterii au castigat cu 1-0.Dar oricum nu e prima oara cand jucatorii antrenati in prezent de Talnar nu se ridica la acelasi nivel cu cel al suporterilor cand vine vorba de iubire pentru DINAMO,nu?...

Niciun comentariu: