18.09.2008

Fanii dinamovisti prezenti la meci:intai linistiti,apoi violenti!

Relatari preluate de pe http://www.dinamomania.net/ si http://www.dinamovisti.ro/:

La Nijmegen a inceput partida dintre echipa locala NEC si Dinamo. Dinamovistii sunt sustinuti din tribune de circa 400 de suporteri. "Vocea" fanilor dinamovisti se aude deja pe stadionul din Nijmegen.
Fanii dinamovişti au şocat prin comportamentul pe care l-au avut. Extrem de nervoşi, aceştia şi-au scos curelele şi au lovit in suporterii olandezi şi in forţele de ordine. Au aruncat cu scaune în teren şi cu torţe, una cazand chiar langa portarul Babos! Vezi imagini de la stadionul din Nijmegen!
Incidente pe McDOS GoffertStadion din Nijmegen

Infrangerea din aceasta seara de la Nijmegen cu siguranta a lasat un gust amar intregii suflari dinamoviste. Si cum nici o belea nu vine de una singura, spre sfarsitul meciului in sectorul galeriei “Cainilor Rosii” care a facut aceasta deplasare au aparut incidente. Vestile proaste pe care le primim nu se opresc aici. Asa cum DinamoMania a relatat pe parcursul acestei nopti, toate s-au intors impotriva noastra, de la actionarii care isi reneaga suporterii la oficialii UEFA care ameninta Dinamo cu pierderea meciului la masa verde, excluderea pe 2 ani din toate competitiile europene plus amenzile de rigoare.

Ultrasii olandezi asteapta langa stadion!!!

Reporterii DinamoMania prezenti la Nijmegen sunt la fel ca oficialii dinamovisti si jucatorii "cainilor" inca la stadion. Fanii olandezi asteapta la iesirea din stadion pe fanii dinamovisti pentru a se putea razbuna pentru incidentele din timpul partidei.

Niciun comentariu: