14.09.2009

Maine,Gazeta Sporturilor va ofera DVD-ul cu incredibila calificare a lui DINAMO in Europa League!

In ciuda faptului ca presa sportiva,in general,este anti-DINAMO si pro-steaua,lucru si tendinta usor observabile daca privesti veninul,ironiile ieftine si mizeriile turnate in articolele care se scriu despre formatia din "Stefan cel Mare" de catre unii asa-zisi gazetari sportivi,iata ca Gazeta Sporturilor vine maine cu o oferta greu de refuzat pentru suporterii "cainilor",chiar daca respectivul cotidian mai sus amintit n-o face din prea mult drag ci tot in scop comercial (pe undeva e si normal sa fie asa),mai ales ca vanzarile GSP-ului sunt in continua scadere fata de anul trecut si mai au nevoie de cate o astfel de zi in care ofera astfel de materiale pentru a mai salta profitul:

În exclusivitate pe DVD, marţi, 15 septembrie, numai cu Gazeta Sporturilor, la preţul de 9,99 lei. Este singurul meci din istorie cînd o echipă românească reuşeşte să se califice pe terenul adversarei după ce a pierdut cu 3-0 acasă.

O partidă în care jucătorii alb-roşii au reuşit să se ridice la înălţimea istoriei clubului. Nu pierde cea mai importantă revenire a unei echipe româneşti în cupele europene!

DVD-ul Slovan Liberec-Dinamo, scos împreună cu partenerul Carrefour, va fi pe piaţă marţi, 15 septembrie împreună cu Gazeta, la preţul de 9,99 lei.

Niciun comentariu: