24.10.2009

Traim intr-o lume nebuna,nebuna,nebuna de tot!...

...Si nu stiu cat de real e articolul prezentat pe site-ul http://www.stirileprotv.ro/ dar zau ca nu ma mai mira absolut nimic pe lumea asta!Mai ales cand vine vorba de poporul chinez,despre care se stie ca,atunci cand vine vorba de mancare,nu se da in laturi de la nici o practica pentru a incerca tot soiul de feluri de mancare.

Ca cei din China mananca animale domestice precum cainii si pisicile mai e cum mai e,dar site-ul stirilor PRO TV socheaza cand prezinta ceea ce am sa va arat si eu mai jos,si anume ca cei de acolo s-au cam saturat de orez si au inceput sa practice o forma de canibalism greu de inteles si de digerat de catre orice om normal de pe lumea asta...

Fotografii incredibile aparute pe internet socheaza o lume intreaga! Am auzit cu totii de pornirile barbare ale chinezilor in materie de alimentatie - friptura de caine, creier de maimuta sau sobolani la protap - insa asta le intrece pe toate.

Mai nou, bogatanii chinezii se "delecteaza" cu supa de fetus uman. Un fel exclusivist, intrucat o portie costa in jur de 4000 de dolari.

In supa se mai adauga si o serie de ierburi extrem de scumpe si foarte rare si o... bucate de placenta. Totul se fierbe la foc mic timp de opt ore, dupa care se serveste intr-un bol clientilor.

De ce ar consuma cineva un asemenea fel de mancare, absolut ingrozitor? Ei bine, chinezii sustin ca supa de fetus este extrem de benefica pentru intretinerea conditiei fizice si a sanatatii, ba, mai mult, are chiar proprietati afrodiziace.

Incredibil este ca "ingredientele umane" sunt procurate chiar de la parintii copiilor nenascuti contra unor sume considerabile.

In primul rand,care om,intreg la minte,ar consuma asa ceva pe gratis,daramite sa mai plateasca si 4.000 de dolari pentru o portie?Si in al doilea rand,chinezii de rand,saraci fiind (ca si romanul de rand de altfel) vor fi incurajati sa practice avorturile in speranta de a gasi pe cineva dispus sa plateasca substantial pentru fetusul "dat afara" inainte de termen.

Nu am cuvinte cand vad si citesc astfel de stiri,plus ca in momentele astea nici stomacul meu nu se simte in regula iar eu de obicei nu sunt genul care sa ma oripilez usor.Dar cand vezi imaginile din acest articol parca iti piere pofta de mancare si te fac sa te intrebi unde naiba ne aflam de am ajuns sa ne mancam intre noi (intr-un fel sau altul)?...

Niciun comentariu: